Ψάχνετε εναλλακτικούς τρόπους για ν’ αξιοποιήσετε ένα vintage γραφείο;
Το Σπίτι της Γιαγιάς συγκεντρώνει αυτούς που θα σας εμπνεύσουν περισσότερο


Από το μίνιμαλ μέχρι το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης, τα vintage έπιπλα και αντικείμενα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος καθώς είναι αυτά που δίνουν έναν ξεχωριστό αλλά και κομψό χαρακτήρα στο χώρο. Υπάρχουν φορές που ένα και μόνο αντικείμενο είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά και, κυριολεκτικά, να μεταμορφώσει τον χώρο σας. Ένα vintage γραφείο είναι ακριβώς αυτό το κομμάτι: δημιουργεί μία μοναδική εικόνα και υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να ενσωματωθεί στη διακόσμηση - εκτός από την κλασική χρήση ως γραφείο.

  • Κονσόλα

Ένα vintage γραφείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κονσόλα για το καθιστικό ή το χολ. Ακόμη κι αν δεν μπορείτε εξ’ αρχής να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να του δώσετε το επιθυμητό στυλ, μεταποιώντας το.


  • Βάση νιπτήρα

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό μπάνιο με αέρα άλλης εποχής που θα εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη σας, τότε ένα γραφείο που θα λειτουργήσει ως βάση για το νιπτήρα σας είναι η ιδανική επιλογή.


  • Τουαλέτα (ή boudoir)

Σε κάθε γυναίκα αξίζει να περιποιείται τον εαυτό της και τι καλύτερο από το να διαθέτει μία ρομαντική γωνιά με Παριζιάνικο αέρα γι΄αυτές τις στιγμές! Ένα vintage γραφείο μπορεί να μεταμορφωθεί σ’ ένα υπέροχο vanity table για κάθε γυναίκα! Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μην παραλείψετε να το συνδυάσετε με τον κατάλληλο καθρέπτη. 


  • Γραφείο

Το αναμενόμενο δεν είναι πάντα βαρετό! Μπορεί η πιο συνηθισμένη χρήση ενός τέτοιου επίπλου να είναι φυσικά ως έπιπλο γραφείο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε, αξιοποιώντας το, ένα εντυπωσιακό home office που θα σας γεμίσει έμπνευση.Κι αν δεν είστε από τους τυχερούς που διαθέτουν ήδη vintage έπιπλα από την αγαπημένη τους γιαγιά, μην ανησυχείτε. Στο παλαιοπωλείο Granny’s House θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία vintage γραφείων ώστε να επιλέξετε το ιδανικό για το χώρο σας!