Δώστε vintage πινελιές με μία ραπτομηχανή και ξυπνήστε παιδικές αναμνήσεις


Μια ραπτομηχανή κουβαλά μια τεράστια ιστορία, όχι μόνο γιατί έχουν περάσει δύο αιώνες από την εφεύρεσή της, αλλά και γιατί για τους περισσότερους από εμάς ο ήχος από το πάτημα του πεντάλ της ξυπνά πολλές αναμνήσεις από την παιδική ηλικία και την αγαπημένη μας γιαγιά. Γι΄αυτό και επιλέγοντας να την εντάξετε στο χώρο σας θα δώσετε όχι μόνο διακοσμητική αλλά και συναισθηματική αξία στη γωνιά που θα την τοποθετήσετε. Ο συνδυασμός από σίδηρο και ξύλο συνθέτουν μία εξαιρετική vintage εικόνα που ενισχύει τόσο το κλασικό και κομψό στυλ όσο και το βιομηχανικό, ρουστίκ ή μοντέρνο, με τις κατάλληλες μεταποιήσεις.

  • Τι πιο εύκολο από το να μετατρέψετε το έπιπλο της ραπτομηχανής σε βοηθητικό τραπεζάκι για το χωλ, το σαλόνι ή την αυλή σας. Εκμεταλλευτείτε τη μεταλλική βάση στήριξης και κρατώντας ή όχι την ξύλινη επιφάνεια, δημιουργήστε το ιδανικό έπιπλο για εσάς για να τοποθετήσετε χρήσιμα αντικείμενα ή για να δημιουργήσετε μία μίνι γωνιά έκθεσης αγαπημένων αντικειμένων.


  • Μεταμορφώστε το τραπεζάκι της ραπτομηχανής σ’ένα ιδιαίτερο μπαρ για το σαλόνι σας ώστε να εντυπωσιάζετε τους καλεσμένους σας καθώς θα τους σερβίρετε το αγαπημένο τους ποτό.


  • Ποια γυναίκα δεν χρειάζεται μία τουαλέτα για να περιποιείται τον εαυτό της όπως της αξίζει;


  • Αναμφίβολα, πιο πρωτότυπες καρέκλες από τις συγκεκριμένες δεν θα μπορέσετε να δημιουργήσετε.


  • Όταν η ατμόσφαιρα του γραφείου μας εμπνέει οι υποχρεώσεις μας ολοκληρώνονται πιο ευχάριστα. Συνεπώς μερικές vintage πινελιές είναι απαραίτητες για το home office.


  • Ένα vintage έπιπλο μπάνιο θα δημιουργήσει στο χώρο μία εικόνα Βικτωριανής εποχής που αν μη τι άλλο θα σας φτιάχνει τη μέρα κάθε πρωί.


  • Εκτός από τον εσωτερικό χώρο, μία αρκετά καλή  ιδέα είναι να αξιοποιήσετε τη μεταλλική βάση για τη βεράντα ή τον κήπο σας.


Μην ξεχνάτε ότι ένα τραπέζι ραπτομηχανής είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και στον επαγγελματικό χώρο για τη διακόσμηση μιας βιτρίνας ή ακόμη και στο στολισμό γάμου ή βάπτισης.

Σκεφτείτε λοιπόν πώς θ’ αξιοποιήσετε εσείς το συγκεκριμένο έπιπλο και επισκεφθείτε το ‘’Σπίτι της Γιαγιάς’’ για την απαραίτητη αγορά - σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε!