5 Ιδέες για να αναδείξετε τα αντικείμενα του Granny’s HouseΒλέποντας ένα παλιό αντικείμενο είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστούμε πόσες διαφορετικές χρήσεις μπορεί να έχει. Πολλές φορές ο κόπος που χρειάζεται για να μεταποιηθεί είναι ελάχιστος ενώ μπορεί, κυριολεκτικά, να μεταμορφώσει το σημείο που θα επιλέξουμε να το τοποθετήσουμε. Για το λόγο αυτό συλλέξαμε παρακάτω μερικά αντικείμενα από το κατάστημά μας και σας δίνουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Και επειδή το Granny’s House ανανεώνεται καθημερινά, αναμφισβήτητα, μπορείτε ν’ ανακαλύψετε διακοσμητικούς θησαυρούς.


1. Συρταριέρα

Μία παλιά συρταριέρα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σ’ ένα wine bar για το σαλόνι σας. Δίνοντάς της ζωή μ’ αυτόν τον τρόπο, κάθε επισκέπτης θα εντυπωσιαστεί.
2. Σκαμπό

Ποιος είπε ότι τα σκαμπό είναι μόνο για να καθόμαστε; Ένα παλιό σκαμπό στο καθιστικό σας θα δώσει στο χώρο το απαραίτητο vintage ύφος. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να το βάψετε και να τοποθετήσετε πάνω του μερικά αντικείμενα 
3. Vintage κορνίζα

Μία μεγάλη vintage κορνίζα, εκτός από τον συνηθισμένο τρόπο (με την τοποθέτηση δηλαδή μιας φωτογραφίας), μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κορνίζα για μικρότερες κορνίζες. Σίγουρα θα δώσει στυλ στον τοίχο σας και θα αναδείξει τις όμορφες αναμνήσεις σας μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο.
4. Κασόνι

Μερικά παλιά κασόνια τοποθετημένα στην είσοδο του σπιτιού μπορούν να λειτουργήσουν ως αποθηκευτικός χώρος για τα παπούτσια σας ενώ θα δώσουν έναν ιδιαίτερο και vintage χαρακτήρα στο συγκεκριμένο δωμάτιο.
5. Εφημεριδοθήκη


Μια παλιά εφημεριδοθήκη το μόνο που χρειάζεται για να μεταποιηθεί είναι βάψιμο. Και μπορεί αυτό να ακούγεται απλό, όμως το vintage ύφος που θα δώσει στη γωνιά του καθιστικού σας θα είναι μοναδικό. Για επιπλέον στυλ τοποθετήστε, εκτός από περιοδικά, και μερικά λουλούδια.
Και να θυμάστε: Όταν αναδεικνύουμε ένα παλιό αντικείμενο μέσα από τη διακόσμησή μας, συνεχίζουμε ταυτόχρονα και την ιστορία του. Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε αυτήν την ιστορία. Δίνοντάς του ξανά ζωή, η ιστορία συνεχίζεται και είναι πλέον η δική μας ιστορία!