5 Αντικείμενα που θα δώσουν Vintage πινελιές σε κάθε στυλ διακόσμησης 

Αναμφισβήτητα, τα τελευταία χρόνια το vintage στυλ είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στη διακόσμηση που ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν να υιοθετήσουν, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Γι’ αυτό, το Granny’s House εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα αντικείμενα κι έπιπλα, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τόσο τους πιο απαιτητικούς όσο και τους μεγαλύτερους φαν της vintage διακόσμησης. Ακόμη όμως και για όσους ακολουθούν ένα διαφορετικό ύφος διακόσμησης, μερικές vintage πινελιές είναι απαραίτητες για ν’ απογειώσουν κάθε στυλ και να του δώσουν ένα μοναδικό χαρακτήρα. ‘Αλλωστε, η ομορφιά κρύβεται στις λεπτομέρειες!

Δείτε παρακάτω μερικά αντικείμενα, απαραίτητα ακόμη και για τους πιο μοντέρνους χώρους, και πάρτε ιδέες για το πώς μπορείτε να τα εντάξετε στη διακόσμησή σας.


1. Ρετρό τηλέφωνο Το τηλέφωνο είναι απαραίτητο για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη διακόσμηση του χώρου τους. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά σχέδια που σίγουρα θα βρείτε το καταλληλότερο για τη γωνία που επιθυμείτε να το τοποθετήσετε. Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να το βάψετε και να το μετατρέψετε σ’ ένα τόσο μοναδικό αντικείμενο όσο εσείς.  


2. Γραφομηχανή Μπορεί η τεχνολογία να έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ ώστε για να πληκτρολογήσουμε πλέον ένα κείμενο να χρειαζόμαστε μόνο ένα κινητό τηλέφωνο, όμως μία γραφομηχανή στο χώρο εξακολουθεί να είναι ένα μοναδικό αντικείμενο διακόσμησης, που μας μεταφέρει σ’ άλλη εποχή με νοσταλγία. Και φυσικά μία γραφομηχανή μπορεί να διακοσμήσει κάθε έπιπλο του σπιτιού σας και όχι μόνο το γραφείο.


3. Τα σεμεδάκια της γιαγιάς Ποια γιαγιά θα μπορούσε να φανταστεί όταν ετοίμαζε την προίκα των εγγονιών της κι έπλεκε τα σεμεδάκια ότι αυτά θα μπορούσαν να έχουν τόσες διαφορετικές χρήσεις. Εκτός από τον κλασικό τρόπο (δηλαδή πάνω από την τηλεόραση!) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σεμεδάκια για την κατασκευή ενός καπέλου φωτιστικού. Θα δώσει στο χώρο σας ένα ιδιαίτερα vintage και ταυτόχρονα ρομαντικό ύφος.


4. Vintage κορνίζες Στο Granny’s House θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από vintage κορνίζες, σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα, ιδανικές να στολίσουν τους τοίχους σας και ν’ απογειώσουν τη διακόσμησή σας, φιλοξενώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας. Ιδανικά, τοποθετήστε πολλές μαζί σε διάφορα σχήματα, αποχρώσεις και υλικά καθώς και σε συνδυασμό με μικρούς vintage καθρέφτες. 


5. Ραδιόφωνο Το ραδιόφωνο ήταν πάντα ένα από τα μέσα που μπορούσε να μας ταξιδέψει σ’ άλλα μέρη κι εποχές με τη μουσική και τις ειδήσεις. Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα θα γεννηθούν εάν ο χώρος διακοσμηθεί μ’ ένα vintage ραδιόφωνο ή ένα πικάπ. Κι αν έχετε παλιούς δίσκους και βινύλια ήρθε η ώρα να θυμηθείτε τις αυτές τις μουσικές και, γιατί όχι, να χορέψετε στους ρυθμούς.