Εξυπηρέτηση πελατών: info@grannyshouse.gr +30 210 522 6523

Καλάθι Αγορών

0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Αναζήτηση στο Blog

Blogging!

Το Foyer Café Bistrot άνοιξε τις πόρτες του μ' έναν αέρ...

Το Foyer Café Bistrot άνοιξε τις πόρτες του μ' έναν αέρα νοσταλγίας, ανανεωμένο από το Σπίτι της Γιαγιάς!

Το Foyer Café Bistrot άνοιξε τις πόρτες του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και μας περιμένει σε ατμόσφαιρα με άρωμα από τα παλιά. Η ανακαίνισή του έγινε με αρκετά έπιπλα και αντικείμενα από το δικό μας, ..

Το bar Upupa Epops επιλέγει το Σπίτι της Γιαγιάς!...

Το bar Upupa Epops επιλέγει το Σπίτι της Γιαγιάς!

Το μοναδικό Upupa Epops - The Bar επιλέγει το "Σπίτι της Γιαγιάς - Granny's House" για την επιλογή των vintage επίπλων και αντικειμένων του για τη διακόσμηση του χώρου του! Μία όμορφη συνεργ..

Οι πελάτες μας μεταποιούν τα έπιπλά τους!...

Οι πελάτες μας μεταποιούν τα έπιπλά τους!

Λέμε πάντα πως ένα ένα παλιό έπιπλο δεν πρέπει να μένει σε μία αποθήκη. Η ιστορία του πρέπει να συνεχίζεται! Καταφέρνετε με τις μοναδικές σας δημιουργίες να δώσετε ξανά ζωή σε παλιά έπιπλα! Δείτε τ..

H Carte Blanche επιλέγει το Σπίτι της Γιαγιάς για τη δι...

H Carte Blanche επιλέγει το Σπίτι της Γιαγιάς για τη διακόσμηση του νέου καταστήματος!

  Ένας νέος, μοναδικός χώρος περιποίησης, μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ.. άνοιξε & συναρπάζει τόσο με την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών του, όσο και με το ιδιαίτερο στυλ του! Η ..

2 μήνες λειτουργίας & ένα μεγάλο ευχαριστώ!...

2 μήνες λειτουργίας & ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Κλείνουμε 2 μήνες λειτουργίας σε λίγες μέρες.. Και μέσα σ' αυτό το ελάχιστο διάστημα, εισπράξαμε την απίστευτη αγάπη του κόσμου και σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό! Έπιπλα, μικρά & μεγάλα, α..

Η πολυθρόνα της Γιαγιάς.. στο Χωριό του Άη Βασίλη...

Η πολυθρόνα της Γιαγιάς.. στο Χωριό του Άη Βασίλη

Η κόκκινη πολυθρόνα.. έφυγε από το Σπίτι της Γιαγιάς.. για να βρει τη θέση της στο Χωριό του Άη Βασίλη αυτά τα Χριστούγεννα..!!! Ευχαριστούμε πολύ το φίλο μας που μας έστειλε τη φωτογραφία..! ..

Καλώς ήρθατε..!

Καλώς ήρθατε..!

  Σας καλωσορίζουμε στο Σπίτι της Γιαγιάς..! Ή αλλιώς.. στο Grannys House..! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε αντικείμενα που ποτέ δε φανταζόσασταν πως μπορεί να πωλούνται...

Δώσε στο παρελθόν ένα νέο μέλλον..!...

Δώσε στο παρελθόν ένα νέο μέλλον..!

Κάθε παλιό έπιπλο, κάθε μικρό αντικείμενο έχει & μία ιστορία.. Κάποιος, κάπου το απέκτησε.. κάπως έφτασε σ' εμάς..! Την ιστορία δε θα την πούμε, δεν την ξέρουμε πολλές φορές, καμιά φορά τη μαθ..