Εξυπηρέτηση πελατών: info@grannyshouse.gr +30 210 522 6523

Καλάθι Αγορών

0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Αναζήτηση στο Blog

Blogging!

Οι πελάτες μας μεταποιούν τα έπιπλά τους!...

Οι πελάτες μας μεταποιούν τα έπιπλά τους!

Λέμε πάντα πως ένα ένα παλιό έπιπλο δεν πρέπει να μένει σε μία αποθήκη. Η ιστορία του πρέπει να συνεχίζεται! Καταφέρνετε με τις μοναδικές σας δημιουργίες να δώσετε ξανά ζωή σε παλιά έπιπλα! Δείτε τ..

H Under Construction Athens μεταποιεί έπιπλα πελατών μα...

H Under Construction Athens μεταποιεί έπιπλα πελατών μας & δημιουργεί μοναδικά!

Πριν και μετά από την Under Construction Athens! Την ομάδα που έχει μεταποιήσει πολλά έπιπλα πελατών μας & μπορεί να δημιουργήσει τα πάντα, αρκεί να το ζητήσετε! Απίστευτη φαντασία & διάθεση γ..

H Carte Blanche επιλέγει το Σπίτι της Γιαγιάς για τη δι...

H Carte Blanche επιλέγει το Σπίτι της Γιαγιάς για τη διακόσμηση του νέου καταστήματος!

  Ένας νέος, μοναδικός χώρος περιποίησης, μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ.. άνοιξε & συναρπάζει τόσο με την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών του, όσο και με το ιδιαίτερο στυλ του! Η ..

2 μήνες λειτουργίας & ένα μεγάλο ευχαριστώ!...

2 μήνες λειτουργίας & ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Κλείνουμε 2 μήνες λειτουργίας σε λίγες μέρες.. Και μέσα σ' αυτό το ελάχιστο διάστημα, εισπράξαμε την απίστευτη αγάπη του κόσμου και σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό! Έπιπλα, μικρά & μεγάλα, α..

Η πολυθρόνα της Γιαγιάς.. στο Χωριό του Άη Βασίλη...

Η πολυθρόνα της Γιαγιάς.. στο Χωριό του Άη Βασίλη

Η κόκκινη πολυθρόνα.. έφυγε από το Σπίτι της Γιαγιάς.. για να βρει τη θέση της στο Χωριό του Άη Βασίλη αυτά τα Χριστούγεννα..!!! Ευχαριστούμε πολύ το φίλο μας που μας έστειλε τη φωτογραφία..! ..

Καλώς ήρθατε..!

Καλώς ήρθατε..!

  Σας καλωσορίζουμε στο Σπίτι της Γιαγιάς..! Ή αλλιώς.. στο Grannys House..! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε αντικείμενα που ποτέ δε φανταζόσασταν πως μπορεί να πωλούνται...

Δώσε στο παρελθόν ένα νέο μέλλον..!...

Δώσε στο παρελθόν ένα νέο μέλλον..!

Κάθε παλιό έπιπλο, κάθε μικρό αντικείμενο έχει & μία ιστορία.. Κάποιος, κάπου το απέκτησε.. κάπως έφτασε σ' εμάς..! Την ιστορία δε θα την πούμε, δεν την ξέρουμε πολλές φορές, καμιά φορά τη μαθ..